Gebroeders de Wolf | OVER ONS
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

OVER ONS

Martijn en Tom begonnen in 2014 met Charcuterie

Gebroeders de Wolf.

 

Als jagers schieten zij veel ganzen. Het pure vlees van deze wilde ganzen komt in hun producten fantastisch tot z’n recht.

De smaak.

 

De wilde gans bepaalt zelf wat ze eet. Dat gevarieerde dieet zorgt voor mager, maar smaakvol vlees.

De gans.

 

Ganzen uit Noord-Holland en omstreken worden verwerkt bij een poelier in Amsterdam. Het vlees gaat naar Gebroeders de Wolf, de veren naar de dekbeddenindustrie en de karkassen naar de dierentuin. Zo krijgt de hele gans een goede bestemming!

Martijn-van-de-Reep

Martijn van de Reep

Tom-Zinger

Tom Zinger