Anders dan anders…

Het is bijna weer zover: Sinterklaas wordt binnenkort weer gevierd. Inmiddels liggen de schappen in de winkels alweer vol met speculaas, taaitaaipoppen, schuimpjes, verschillende soorten kruidnoten en natuurlijk de chocoladeletters. Andere soorten en maten van de traditionele kruidnoten zul je waarschijnlijk al wel eens opgemerkt hebben, maar heb je wel eens stilgestaan bij een unieke en luxe chocoladeletter? Nee? Ik namelijk ook nog niet eerder.

Bijzondere chocoladeletters

Dus ben jij op zoek naar een chocoladeletter voor hem of haar die net een beetje anders is dan de traditionele versie? Zoek dan niet verder, want hier staan alle bijzondere chocoladeletters voor jou op een rijtje opgesomd. De aankomende Sinterklaas zal met deze ambachtelijke producten anders zijn dan ooit tevoren. Ontdek de bijzondere vullingen die onze webwinkel te bieden heeft.

De smaken

De smaken kunnen namelijk behoorlijk van elkaar variëren. Zo zijn er namelijk letters met een alcoholische vulling. Denk aan de smaken: Flügel, Licor 43, Baileys, champagne, Boswandeling, Boswandeling Pink en Limoncello. Na al deze exotische smaken op een rijtje zul je nu wel denken dat het allemaal niet wilder kan. Niks is minder waar! Zo heb je namelijk ook varianten van croquet en pindakaas/banaan! Nooit geschoten is altijd mis, doe dus lekker gek en trakteer jezelf eens op een andere manier dit jaar. Zo zit er wel een smaak tussen waar iedereen lekker van kan genieten.

Verantwoord genieten

Zo geniet je niet alleen van de smaak, maar geniet je ook verantwoord. Door net even iets extra’s te betalen, ontvangt iedereen een eerlijk bedrag. Steeds meer chocolademerken worden zich bewust van dat de cacaoboeren eerlijk betaald moeten worden voor hun intensieve arbeid. Fair trade, fair taste! Daarbij gaan steeds meer bedrijven klimaatneutraal producten transporteren, dus ook op die manier kun je met een fijn gevoel chocola eten.